Zaradite Anketiranjem 500 KM

Šifra: 12668 I Objavljen: 1.1.2021 20:25 I 277 puta
Zaradite Anketiranjem
Vrsta

Posao

Plaća

500 KM

Obnovljen

Prije 2 dana

Lokacija

Sarajevo-Centar

Broj izvršitelja:
Ostalo
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Vrsta zaposlenja:
Honorarni posao

.........................ZARADITE ANKETIRANJEM...........................
Agenciji za istrazivanje i anketiranje stanovnistva u Bosni i Hercegovini su potrebni gradjani iz cijele Bosne i Hercegovine a za to cete biti placeni i nagradjeni.
Svi zainteresovani kandidati treba da se prijave  i popune 
( kliknite na prijemni obrazac gdje treba da unesete svoju e-mail adresu) :

                                                      
                                                                      PRIJEMNI OBRAZAC
Anketiranje stanovnistva u BiH čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gdje imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje o postojećim i o novim proizvodima na tržištu, o raznim reklamama, mobilnim paketima, o ambalaži.. Vodece kompanije u Bosni kao sto su BH Telecom, Banke, Osiguravajuca drustva itd. zele da cuju vase misljenje za razne vrste akcija i promocija, zato ce te biti placeni.

Teme naših istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni. Popunjavanjem svake online ankete dobijate bodove-novac (broj bodova-novca za svaku anketu je naveden prije početka popunjavanja ankete). Dakle, što više anketa ispunite - više novca osvajate.

U grupi sva komunikacija se odvija putem elektronske pošte (e-mail), dakle nema stranice na kojoj bi trebalo ponovo da se prijavljujete (logujete).
Kao član anketiranja bodove-novac možete iskoristiti tako što ćete ih unovčiti (minimalan iznos je 30 KM) ili zamijeniti za vaučere (vrijednosne bonove).

Trebate pomoć?

Pošaljite na: