Vikendica na crnogorskom primorju Po dogovoru

Šifra: 10622 I Objavljen: 9.10.2019 18:28 I 60 puta
Vikendica na crnogorskom primorju Vikendica na crnogorskom primorju Vikendica na crnogorskom primorju Vikendica na crnogorskom primorju Vikendica na crnogorskom primorju Vikendica na crnogorskom primorju Vikendica na crnogorskom primorju Vikendica na crnogorskom primorju Vikendica na crnogorskom primorju
Vrsta

Prodaja

Cijena

Po dogovoru

Obnovljen

Prije 2 tjedna

Lokacija

Srbija

Kvadrata:
112
Broj soba:
3
Broj katova:
2
Okućnica kvadratura:
436
Stanje artikla

Novo

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Ne vraćam novacProdajem vikendicu na crnogorskom primorju u naselju Utjeha, koje se nalazi tačno na pola puta između Bara i Ulcinja (Ada Bojana je udaljena oko 15km ili pola sata vožnje automobilom).

Vikendica je druga po redu iznad glavne magistrale, sa predivnim pogledom na more.

Ima garažu, visoko prizemlje, 1. sprat i 2 parking mesta na placu.

Visoko prizemlje i 1. sprat su ukupne površine 112 m2 i imaju 4 velike terase, sve sa pogledom na more, a garaža je površine 27m2 i ima svoje zasebno kupatilo.

Plac je površine 436m2.

Dvorište je lepo uredjeno, ima dosta zelenila i nekoliko voćaka.

Glavna plaža kao i okolne manje su udaljene 300m i laganim hodom kroz predivan maslinjak (ili magistralom) se stiže do njih za 6,7min.

Vikendica ima svoju cisternu za tehničku/pijaću vodu zapremine 20m3 i ima svoju septičku jamu.

Raspored prostorija unutar visokog prizemlja i 1.sprata je odličan: 3 sobe (2 spavaće i 1 dnevni boravak), 2 zasebna kupatila i 2 toaleta, 2 kuhinje sa trpezarijama i po 2 velike terase sa pogledom na more.

Plac se nalazi na idealnoj lokaciji u naselju Utjeha, u lepom i mirnom okruženju, blizu plaža, 2 mini marketa i turističkog biroa Utjeha, i na toj lokaciji ne postoji prostorna mogućnost za izgradnju bilo kakvog objekta ispred placa, što je veoma značajno zbog pogleda na more.

Plac je takodje idealan i za investitore i izgradnju većeg objekta od postojećeg (npr. komplex apartmana, stanova itd.). Vikendica i plac su uknjiženi na vlasnicu.

Cena na upit. Moguć dogovor.

Za sve informacije kontaktirati vlasnicu putem

e-maila: [email protected]

ili putem telefona +381638522723 viber / whatsapp

Anita

Trebate pomoć?

Pošaljite na: