TURSKI MACUN MED za Potenciju Erekciju Povećanje Penisa 43g 15 KM

Šifra: 11254 I Objavljen: 3.6.2020 23:40 I 278 puta
TURSKI MACUN MED za Potenciju Erekciju Povećanje Penisa 43g TURSKI MACUN MED za Potenciju Erekciju Povećanje Penisa 43g TURSKI MACUN MED za Potenciju Erekciju Povećanje Penisa 43g TURSKI MACUN MED za Potenciju Erekciju Povećanje Penisa 43g TURSKI MACUN MED za Potenciju Erekciju Povećanje Penisa 43g
Vrsta

Prodaja

Cijena

15 KM

Obnovljen

03.6.2020 23:06

Lokacija

Tuzla

Stanje artikla

Novo

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Ne vraćam novac


MACUN Med za Potenciju

Turski Macun Med je prirodni preparat za potenciju. Sastoji se od mješavine meda i ljekovitog bilja. Ovo je izuzetno jak afrodizijak kojeg mogu koristiti i muškarci i žene.

Macun Med pojačava seksualnu želju, poboljšava potenciju, produžava trajanje seksualnog odnosa. Odličan je kao prirodni lijek za prostatu. Ne sadrži nikakve hemijske supstance.

Ovo je najpoznatiji i najpopularniji Med za potenciju zadnjih nekoliko godina. Kupci nam se javljaju sa pozitivnim dojmovima i ponovo naručuju, a također mnogi kupuju i na preporuku, što pokazuje da proizvod daje rezultate.

Pakovanje: 43 grama (za 7 dana upotrebe).

Sastav: cvijetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, mahuna rogača u prahu, ovas u prahu, korijen đumbira u prahu, rizom galange u prahu, cimet u prahu, korijen make u prahu, korijen američkog žen-šena, list koprive, korijen sibirskog žen-šena u prahu, suhi ekstrakt lista gingka, suhi ekstrakt korijena azijskog žen-šena, sjeme bundeve u prahu, sjeme kole u prahu, matična mliječ.

Upotreba
Prije upotrebe promiješati. Jednu malu kašiku meda istopiti na jeziku 30 minuta prije odnosa. Može se pomiješati i sa pićem.

Narudžba SMS ili Viber porukom. Dostava brzom poštom u roku 24 sata. Poštarina 9 KM. Prije dostave kurir će Vas nazvati na telefon da se dogovorite kada i gdje da preuzmete paket. Diskrecija zagarantovana.


MACUN MED

Cijena 15 KM


Pošaljite PORUKU na 062153000
Napišite ime, adresu, broj telefona.

Turski Macun Med

Trebate pomoć?

Pošaljite na: