TESAR 10 KM

Šifra: 16674 I Objavljen: 22.3.2021 14:07 I 38 puta
Vrsta

Posao

Plaća

10 KM

Obnovljen

Prije 5 tjedna

Lokacija

Hrvatska

Broj izvršitelja:
Ostalo
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Vozačka dozvola:
B
Vrsta zaposlenja:
Posao na neodređeno
Potreban probni rad:
Potrebne godine iskustva:

Potrebni su nam radnici koji znaju raditi tesarske radove, te da nisu vezani za određeno mjesto. Prilikom izrade AB konstrukcija za radno mjesto tesar je potrebno poznavanje montaže oplate, montaže skele i radne platforme, oplata za sve vrste konstruktivnih i nekonstruktivnih elemenata objekta, izrada krovne drvene konstrukcije, oplata temelja, stropne konstrukcije, stubišta i dr. Podrazumijeva se izrada dvostrane, rostrane, četverostrane oplate kao i stropne oplate te oplate svih vrsta stubišta. Tražimo radnike sa tendencijom poznavanja i ostalih poslova u građevini poput zidanja, betoniranja uz obavezno  znanje čitanja tesarskih nacrta (plan oplate). Isto tako potrebno je poznavati materijale kojim se služe pri obavljanju tesarskih radova te dodatno znanje o drugim materijalima s kojima se susreću poput morta, opeke, betona i armature. Oplata s kojom će se djelatnici susretati je troslojna žuta (d=27mm), INTERFAMA čelična oplata (tipa DOKA/PERI), te klasična daščana oplata. 

Alat – tesarski čekić, kružna pila, ručna pila, motorna pila, stolna kružna pila, vibro igla

Materijal: glavni materijal je jelova građa, čavli i sav ostali potrošni materijal koji je specifičan za djelatnost tesarskih radova.

Poznavanje rada i materijala s kojim se radi. Praćenje izvođenja i dinamike radova, odgovornost za obavljeni rad, sudjelovanje u kolektivu.

Radno vrijeme je organizirano 6 dana u tjednu od 7-17h ljeti i zimi od 7-16h od toga je svaka druga subota neradna.

Pauza je uračunata u navedeno radno vrijeme.

Trebate pomoć?

Pošaljite na: