Puriwagra Biljne Tablete Za Potenciju Povećanje Penisa 62 KM

Šifra: 11138 I Objavljen: 17.5.2020 16:17 I 831 puta
Puriwagra Biljne Tablete Za Potenciju Povećanje Penisa
Vrsta

Prodaja

Cijena

62 KM

Obnovljen

07.12.2020 18:12

Lokacija

Živinice

Stanje artikla

Novo

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Ne vraćam novac

INFO: VIBER  060-343-8534

U današnje vrijeme, na tržištu postoji mnogo proizvoda za jačanje potencije. Neki od njih nisu djelotvorni, drugi pružaju samo kratkotrajan efekat, kao što je **** i njene jeftine zamjene. Neki su jednostavno opasni: netestirani i nelicencirani proizvodi čije korištenje može dovesti do ozbiljnih problema. Međutim, postoji jedan proizvod koji je pouzdan i djelotvoran.

Specijalna kombinacija sastojaka ovog proizvoda reguliše metabolizam na poseban način, stimuliše proizvodnju testosterona u tijelu povećavajući njegov sadržaj u krvi sve do dostizanja optimalnog nivoa. Ovaj proizvod povećava seksualnu želju, jača erekciju, produžava seksualne odnose i jača orgazme.

Žene će osjećati leptiriće u stomaku pri samom pogledu na vas jer je dobar seks mnogo važniji od dobrog izgleda i skupog automobila. Sa "Puriwagra" tabletama vaša partnerica vas više nikada neće nazivati "malim" ili "brzim". Uvijek će joj biti na umu vaša prošla noć! Naravno, svoje komplekse možete liječiti kupovinom skupog automobila ili debelim novčankom ali kako će vam bankovni račun pomoći da provedete dobru noć sa ženom? Može li novac zaista pobijediti vaš osjećaj stida i straha da je možete razočarati?

Specijalna kombinacija sastojaka ovog proizvoda reguliše metabolizam na poseban način, stimuliše proizvodnju testosterona u tijelu povećavajući njegov sadržaj u krvi sve do dostizanja optimalnog nivoa. Osim toga, jedinstvena formula tableta "Puriwagra" jača imuni sistem, općenito poboljšava zdravlje, pomaže prevazilaženje fizičke napetosti, smanjuje umor nakon napornih mentalnih aktivnosti, povećava učinkovitost na poslu.

U ČEMU JE TAJNA TABLETA "Puriwagra"?

Tribulus Terretris - Biljka od davnina korišćena za liječenje potentnosti i erektilne disfunkcije. Na prirodan način utiče na povećano lučenje muškog polnog hormona testosterona čiji je nedostatak glavni uzrok nedostatka potencije.

Muira Puama - Jedna od najljekovitijh biljaka koja ima dugu tradiciju. Ima blagotvorno dejstvo na nervni sistem i poboljšanje seksualnih funkcija tijela. Također se koristi kao prirodni lijek za erektilnu disfunkciju. Povećava seksualnu želju.

Epidemium Brevicornum - Trava uspaljenog jarca - Najznačajnija biljka u svijetu prirode za mušku potenciju, što i sam "narodni" naziv kaže. Doprinosi izuzetnoj "prokrvljenosti" krvnih sudova penisa tako što opušta mišiće krvnih sudova zahvaljujući aktivnoj supstanci boperin kojom je izuzetno bogata. U hormonalnom smislu, podstiče proizvodnju estrogena tj. testosterona, i samim tim povećanje libida. Također, djeluje na sveukupno povećanje energije i otklanjanje umora

Epimedium Sagittatum - Trava u narodu poznata kao trava uspaljenog jarca. U kineskoj medicini odavno poznato sredstvo sa afrodizijačkim svojstvima. Opušta glatke mišiće što dovodi do povećanog protoka krvi, a samim tim pozitivno utiče na erekciju. Također ima pozitivan uticaj na smanjenje stresa.

KADA SE PREPORUČUJE UZIMANJE "Puriwagra" TABLETA?

 • Kod smanjenja seksualne aktivnosti 
 • Kod impotencije ili smanjenja potencije 
 • Poremećaja libida Infekcija urinarnog sistema (uretritis, cistitis, pijelonefritis) 
 • Smanjene kvalitete ili količine sperme 
 • Smanjene jačine orgazma 
 • Nestabilne erekcije
 •  Prijevremene ejakulacije 
 • Nemogućnosti čestih seksualnih odnosa 
 • Napornog vježbanja 
 • Mentalnog i fizičkog umora 
 • Čestog stresa
PREDNOSTI TABLETA "Puriwagra"

 1. Praktična forma i doziranje 
 2. Brojna laboratorijska istraživanja su potvrdila pozitivne rezultate kod 96% muškaraca 
 3. Dugotrajan efekat - od 3 do 6 mjeseci 100% organski sastojci garantuju sigurnost za vaše zdravlje 
 4. Nema kontraindikacija kod korištenja sa alkoholom 
 5. Kompatibilnost sa lijekovima
Kako naručiti "Puriwagra"?

Pošaljite nam Vaše ime i prezime, adresu i kontakt telefon porukom na olx ili na viber 060-343-8534!

Isporuka i plaćanje?

Dobit ćete ovaj proizvod za potenciju, erekciju i povećanje penisa u roku od 2-3 dana od dana naručivanja. Plaćanje pouzećem!

Za više informacija o ovom proizvodu kliknite na sliku ispod!

42889945f00cc3a06652a64f7edfaa51.png

Trebate pomoć?

Pošaljite na: