Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića 265.000 KM

Šifra: 27686 I Objavljen: 18.9.2021 09:09 I 278 puta
Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića
Vrsta

Prodaja

Cijena

265.000 KM

Obnovljen

Jučer, 6:00

Lokacija

Mostar

Kvadrata:
113
Broj soba:
Trosoban
Kat:
5
Vrsta grijanja:
Struja
Primarna orjentacija:
Jugoistok
Godina izgradnje:
2000-2009
Vrsta poda:
Parket
Blindirana vrata:
Nedavno renoviran:
Balkon:
Lift:
Blindo vrata:
Klima:
Namješten:
Telefonski priključak:
Kablovska TV:
Internet:
Stanje artikla

Korišteno

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Ne vraćam novac

Prodaje se trosoban stan u Ulici Stjepana Radića broj 70 na V. katu zgrade površine 113m2. Sastoji se od dnevnog boravka, trpezarije, balkona, kuhinje, tri spavaće sobe, dva kupatila, WC-a i ostave. Dnevni dio stana je orijentiran prema jugoistoku, što stan čini jako svijetlim. Sve instalacije u stanu su potpuno izmijenjene, te ustanu trenutno nema ulaganja. Grijanje i klimatizacija su na struju. Zgrada posjeduje ispravan lift. Postoji mogućnost kupnje namještenog stana uz dogovor. Dokumentacija je uredna 1/1, te se stan može založiti pod hipoteku.

Više informacija o detaljima prodaje se može dobiti na broj telefona 063 66 55 44, te na email [email protected] svakim radnim danom od 09 do 17h. Ukoliko želite dobiti info izvan radnog vremena, pošaljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku sa šifrom nekretnine NINN20210905 na broj 063 66 55 44, te će Vam se agent Valentina Krešić javiti u vrijeme radnog vremena.

Trebate pomoć?

Pošaljite na: