Prodaje se trosoban stan Dr Milana Sufflaya 179.000 KM

Šifra: 31356 I Objavljen: 1.11.2021 06:22 I 72 puta
Prodaje se trosoban stan Dr Milana Sufflaya Prodaje se trosoban stan Dr Milana Sufflaya Prodaje se trosoban stan Dr Milana Sufflaya Prodaje se trosoban stan Dr Milana Sufflaya Prodaje se trosoban stan Dr Milana Sufflaya Prodaje se trosoban stan Dr Milana Sufflaya Prodaje se trosoban stan Dr Milana Sufflaya Prodaje se trosoban stan Dr Milana Sufflaya Prodaje se trosoban stan Dr Milana Sufflaya Prodaje se trosoban stan Dr Milana Sufflaya Prodaje se trosoban stan Dr Milana Sufflaya Prodaje se trosoban stan Dr Milana Sufflaya Prodaje se trosoban stan Dr Milana Sufflaya Prodaje se trosoban stan Dr Milana Sufflaya Prodaje se trosoban stan Dr Milana Sufflaya Prodaje se trosoban stan Dr Milana Sufflaya Prodaje se trosoban stan Dr Milana Sufflaya
Vrsta

Prodaja

Cijena

179.000 KM

Obnovljen

Jučer, 6:00

Lokacija

Mostar

Kvadrata:
104
Broj soba:
Trosoban
Kat:
2
Vrsta grijanja:
Struja
Kvadratura balkona:
8
Primarna orjentacija:
Istok
Godina izgradnje:
2000-2009
Vrsta poda:
Parket
Blindirana vrata:
Kanalizacija:
Balkon:
Parking:
Blindo vrata:
Klima:
Telefonski priključak:
Kablovska TV:
Internet:
Stanje artikla

Korišteno

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Ne vraćam novac

Prodaje se stan veličine 104m2 u Ulici Dr Milana Šufflaya broj 54 na II. katu zgrade. Stan se sastoji od dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje s odvojenom ostavom, tri prostrane spavaće sobe, kupatila, wc-a, hodnika, te zatvorenog balkona koji se može koristit tijekom cijele godine. Na zgradi je prije dvije godine urađena fasada, te je stavljena vanjska izolacija. Svi vanjski otvori u stanu su promijenjeni. U svakoj prostoriji u stanu se nalazi klima uređaj za grijanje i hlađenje. Dokumentacija uredna 1/1.
Više informacija se može dobiti na broj telefona 063 66 55 44, te na email [email protected] svakim radnim danom od 09 do 17h. Ukoliko želite dobiti info izvan radnog vremena, pošaljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku sa šifrom nekretnine NINN20210914 na broj 063 66 55 44, te će Vam se agent Valentina Krešić javiti u vrijeme radnog vremena.

Trebate pomoć?

Pošaljite na: