Prodaje se poslovni prostor u Banja Luci Po dogovoru

Šifra: 27289 I Objavljen: 14.9.2021 07:37 I 49 puta
Prodaje se poslovni prostor u Banja Luci Prodaje se poslovni prostor u Banja Luci Prodaje se poslovni prostor u Banja Luci Prodaje se poslovni prostor u Banja Luci Prodaje se poslovni prostor u Banja Luci Prodaje se poslovni prostor u Banja Luci Prodaje se poslovni prostor u Banja Luci Prodaje se poslovni prostor u Banja Luci Prodaje se poslovni prostor u Banja Luci Prodaje se poslovni prostor u Banja Luci Prodaje se poslovni prostor u Banja Luci Prodaje se poslovni prostor u Banja Luci Prodaje se poslovni prostor u Banja Luci
Vrsta

Prodaja

Cijena

Po dogovoru

Obnovljen

Jučer, 6:00

Lokacija

Banja Luka

Kvadrata:
199
Vrsta grijanja:
Struja
Broj prostorija:
3
Broj katova:
5
Vrsta objekta:
Stambeno-poslovni
WC / Kupatilo:
Zasebno
Kuhinja:
Zasebna
Garaža:
Nema
Kat:
2
Stanje artikla

Korišteno

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Ne vraćam novac

Croatia osiguranje d.d., Kardinala Stepinca bb, Mostar zastupani po Abilia d.o.o., Obala V. Nazora 1, Rovinj objavljuje:

Natječaj za prikupljanje pisanih ponuda za prodaju nekretnina u vlasništvu CROATIA OSIGURANJE d.d. Kardinala Stepinca bb, Mostar:

Nekretnina u Banja Luci, Svetog Save 7A, u naravi etažirani poslovni prostor na prvom katu stambeno poslovnog objekta ukupne neto površine 199,00m2. Poslovni prostor je u knjizi položenih ugovora označen kao k.č.1636/47, k.o. Banjaluka 6, broj posjedovnog lista 67, list broj 1073/0, poslovni prostor 11.

Početne kupoprodajne cijene za nekretnine definirane su u natječajnoj dokumentaciji.

Nekretnine se prodaju u viđenom stanju. Ponuditelj snosi sve troškove u svezi sa davanjem ponude po ovom natječaju.

Informacije o uvjetima natječaja o nekretninama koje su predmet prodaje po ovom natječaju mogu se dobiti na brojeve telefona +385 091/170 5152 ili +385 052/801 207, e-mail: [email protected] svakim radnim danom od 08,00 – 16,00 sati, Abilia d.o.o. Rovinj.

Prodavatelj zadržava pravo poništenja natječaja i neprihvaćanja bilo koje ponude u bilo koje vrijeme prije sklapanja ugovora i zato ne snosi nikakve odgovornosti prema ponuditelju te nije obvezan objasniti razloge takve odluke.

Natječaj se provodi prikupljanjem pisanih ponuda u zatvorenim omotnicama.

Rok za predaju ponuda je do 15.10.2021. godine do 14,00 sati.

Trebate pomoć?

Pošaljite na: