Prodaje Se Garsonjera U City Studentskom Centru 68.150 KM

Šifra: 9508 I Objavljen: 10.6.2019 14:00 I 686 puta
Prodaje Se Garsonjera U City Studentskom Centru Prodaje Se Garsonjera U City Studentskom Centru Prodaje Se Garsonjera U City Studentskom Centru Prodaje Se Garsonjera U City Studentskom Centru Prodaje Se Garsonjera U City Studentskom Centru Prodaje Se Garsonjera U City Studentskom Centru Prodaje Se Garsonjera U City Studentskom Centru Prodaje Se Garsonjera U City Studentskom Centru Prodaje Se Garsonjera U City Studentskom Centru Prodaje Se Garsonjera U City Studentskom Centru Prodaje Se Garsonjera U City Studentskom Centru Prodaje Se Garsonjera U City Studentskom Centru Prodaje Se Garsonjera U City Studentskom Centru Prodaje Se Garsonjera U City Studentskom Centru
Vrsta

Prodaja

Cijena

68.150 KM

Obnovljen

Prije 2 tjedna

Lokacija

Mostar

Kvadrata:
29
Broj soba:
Garsonjera
Kat:
4
Vrsta grijanja:
Struja
Primarna orjentacija:
Zapad
Godina izgradnje:
Novogradnja
Vrsta poda:
Parket
Kanalizacija:
Lift:
Blindo vrata:
Klima:
Namješten:
Kablovska TV:
Internet:
Video nadzor:
Za studente:
Stanje artikla

Korišteno

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Osobno

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Ne vraćam novac


Prodaje se garsonjera od 29m2 na IV. katu novog dijela Student City-ja. Stan je potpuno namješten kao što je prezentirano na slikama, dokumentacija je uredna 1/1, nema opterećenja na zk izvadku. Cijena je fiksna 2.350 KM/m2. Više informacija može se dobiti na broj telefona 063 66 55 44 ili 063 66 55 33, te na email  [email protected] svakim radnim danom od 09 do 17h.

Ukoliko želite dobiti info Van radnog vremena poašljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku s šifrom nekretnine: NINN0619001, te će Vam se agent Valentina Krešić javiti u vrijeme radnog vremena.

Trebate pomoć?

Pošaljite na: