Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka 178.500 KM

Šifra: 31357 I Objavljen: 1.11.2021 07:20 I 180 puta
Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka Prodaje se četverosoban stan u Ulici Mile Budaka
Vrsta

Prodaja

Cijena

178.500 KM

Obnovljen

Jučer, 6:00

Lokacija

Mostar

Kvadrata:
92
Broj soba:
Četverosoban
Kat:
3
Vrsta grijanja:
Struja
Primarna orjentacija:
Jugoistok
Godina izgradnje:
1990-1999
Vrsta poda:
Parket
Blindo vrata:
Klima:
Telefonski priključak:
Kablovska TV:
Internet:
Stanje artikla

Korišteno

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Ne vraćam novac

Prodaje se četverosoban stan od 92m2 u Ulici Mile Budaka broj 102 na III. katu. Stan se sastoji od velikog dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, ostave, 1 spavaća soba sa vlastitim kupatilom, 3 manje spavaće sobe, balkona koji je u potpunosti ostakljen (može se koristiti cijelu godinu), WC, i kupatilo. Kućanski aparati ( frižider, mašina za sude, TV, mašina za veš, sušilica za veš) ostaju u stanu, tj uključeni su u navedenu cijenu stana. Grijanje i hlađenje je na klima uređaj. Stan je odmah useljiv. Dokumentacija je uredna 1/1.
Više informacija se može dobiti na broj telefona 063 66 55 44, te na email [email protected] svakim radnim danom od 09 do 17h. Ukoliko želite dobiti info izvan radnog vremena, pošaljite SMS, Viber ili WhatsUp poruku sa šifrom nekretnine NINN20210915 na broj 063 66 55 44, te će Vam se agent Valentina Krešić javiti u vrijeme radnog vremena.

Trebate pomoć?

Pošaljite na: