Posjed sa kućom u izgradnji 70.000 KM

Šifra: 11836 I Objavljen: 30.6.2020 14:26 I 1120 puta
Posjed sa kućom u izgradnji Posjed sa kućom u izgradnji Posjed sa kućom u izgradnji Posjed sa kućom u izgradnji Posjed sa kućom u izgradnji Posjed sa kućom u izgradnji Posjed sa kućom u izgradnji Posjed sa kućom u izgradnji Posjed sa kućom u izgradnji Posjed sa kućom u izgradnji Posjed sa kućom u izgradnji Posjed sa kućom u izgradnji Posjed sa kućom u izgradnji Posjed sa kućom u izgradnji
Vrsta

Prodaja

Cijena

70.000 KM

Obnovljen

Prije 18 sat...

Lokacija

Cazin

Kvadrata:
240
Broj soba:
5
Broj katova:
2
Vrsta grijanja:
Drva
Okućnica kvadratura:
9.834
Kanalizacija:
Standardna
Parking:
Tavan:
Ostava:
Stanje artikla

Korišteno

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Ne vraćam novac

Posjed sa kućom u izgradnji
http://www.europlac-nekretnine.com/nekretnine/pregled-nekretnine/150
Prodaje se posjed sa kućom u izgradnji.Kuća je sa garažom i zemljištem opština Velika Kladuša naselje Rajnovac. Posjed čine tri parcele. Prva parcela je sa izgrađenom kućom od 1829 m2 na kojoj je posađen voćnjak, druga parcela odmah preko puta ima površinu od 3128 m2, dok treća parcela koja se isto nalazi u blizini kuće ima površinu od 4877 m2 što ukupno čini posjed od 9 834 m2 zemljišne površine. Kuću čine dva sprata i potkrovlje, a smještena je na okućnici od 1829 m2 do koje je obezbjeđen adekvatan prilaz. Parcela na kojoj je smještena kuća ima prilaz sa tri strane. Prvi sprat kuće posjeduje sledeće prostorije: hodnik, kupatilo, spavaća soba, 2 dječje sobe, dnevni boravak sa kuhinjom, ostava uz kuhinju, kupatilo i stepenište za drugi sprat. Uz kuću je sagrađena garaža. Drugi sprat ima isti raspored prostorija na kojem je izlivena betonska ploča tako da potkrovlje obiluje sa dosta korisnog prostora dok su na drugom spratu sve prostorije pravilnog oblika i bez ikakvih kosina. Svaki sprat ima oko 100 m2 korisne stambene površine bez potkrovlja i garaže. Razvedena je instalacija struje i odrađeno grubo malterisanje zidova. Uz određena ulaganja kuća se može brzo dovesti u fazu da bude pogodna za stanovanje gdje se budućem kupcu nudi mogućnost uređenja po vlastitom izboru. Asvaltni put koji vodi do Kladuše je udaljen svega 150 metara od posjeda.
Kuća ima građevinsku dozvolu. Sva potrebna infrastruktura je u neposrednoj blizini. Posjed sa kućom prodaje se u cjelini ili odvojeno po želji kupca. Uredna vlasnička dokumentacija, nema smetnji za prenos vlasništva. Iskoristite priliku. Posebna pogodnost vrlo povoljna cijena.
Ostalu ponudu nađite na Facebok profilu REAL ESTATE AGENCY "EURO-PLAC" CAZIN
ili direktno na web stranici "EURO-PLAC" d.o.o. AGENCIJA ZA NEKRETNINE
http://www.europlac-nekretnine.com/nekretnine 

Trebate pomoć?

Pošaljite na: