POPPERS RUSH - Seks Stimulans za Muškarce i Žene 29 KM

Šifra: 12097 I Objavljen: 30.7.2020 01:37 I 134 puta
Vrsta

Prodaja

Cijena

29 KM

Obnovljen

30.7.2020 01:07

Lokacija

Tuzla

Stanje artikla

Novo

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Ne vraćam novac


POPPERS RUSH

Poppers Rush je preparat za seksualnu stimulaciju. Ovo je izuzetno jak afrodizijak kojeg mogu koristiti i muškarci i žene. Pojačava seksualnu želju i povećava uzbuđenje. Produžava trajanje odnosa i intenzitet orgazma.

Pakovanje: Bočica 10 ml.

Upotreba
Poppers Rush se inhalira (udiše). Koristi se tako što se boca ostavi otvorena 10-ak minuta da oslobodi mirise u prostoriji, koji se potom udišu. To dovodi do povećanja seksualnog naboja i želje za seksom, kako kod žena, tako i kod muškaraca.

Poppers Rush svojom aromom dovodi do povećanja kiseonika u mozgu i daje Vam intenzivan seksi osjećaj. Inhaliranje Poppersa opušta mišiće u cijelom tijelu, što povećava osjećaj zadovoljstva. Opušteni mišići šire krvne sudove, izazivaju porast otkucaja srca, ubrzavaju tok krvi i prave osjećaj topline i uzbuđenosti.

Povećanje kiseonika u tijelu dovodi do pozitivnih emocija što vas dovodi do Brutalnog divljeg seksa! Poppers čini orgazam puno dužim. Nakon inhaliranja efekat ubrzanog rada srca i osjećaj uzbuđenosti dostignu vrhunac za samo par sekundi. Efekat obično traje nekoliko minuta.

Napomena
Proizvod se koristi isključivo udisanjem. Ne smije se gutati.

Kupci nam se javljaju sa pozitivnim dojmovima i ponovo naručuju, a također mnogi kupuju i na preporuku, što pokazuje da proizvod daje rezultate.

Narudžba SMS ili VIBER porukom. Dostava brzom poštom 8 KM. Plaćanje pouzećem. Diskrecija.


POPPERS RUSH

Cijena 29 KM

Pošaljite PORUKU na 062153000
Napišite ime, adresu, broj telefona.

Poppers Rush

Trebate pomoć?

Pošaljite na: