Moderna kuća u Cazinu Ćuprija 176.000 KM

Šifra: 11885 I Objavljen: 3.7.2020 10:01 I 123 puta
Moderna kuća u Cazinu Ćuprija Moderna kuća u Cazinu Ćuprija Moderna kuća u Cazinu Ćuprija Moderna kuća u Cazinu Ćuprija Moderna kuća u Cazinu Ćuprija Moderna kuća u Cazinu Ćuprija Moderna kuća u Cazinu Ćuprija
Vrsta

Prodaja

Cijena

176.000 KM

Obnovljen

01.11.2020 09:11

Lokacija

Cazin

Kvadrata:
250
Broj soba:
4
Broj katova:
2
Vrsta grijanja:
Drva
Kanalizacija:
Standardna
Parking:
Internet:
Tavan:
Stanje artikla

Korišteno

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Ne vraćam novac


Prodaje se moderna i odmah useljiva kuća u Cazinu smještena na odličnoj lokaciji naselje Ćuprija. Kuća je prizemlje, sprat i potkrovlje sa različitim ulazima. U prizemlju se nalazi manji poslovni prostor koji se može iskoristiti i za stanovanje. Sprat kojem se odvojeno pristupa je u potpunosti uređen i odmah useljiv dok potkrovlje budući kupac može završavati po svome izboru. Parcela na kojoj je izgrađena kuća je pravilnoga oblika kojem se pristupa direktno sa asvalta gdje je dvorište nanovo asvaltirano,dok ulaz na sprat ima svoju ulaznu kapiju i rosfrajnu ogradu.
Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji nedaleko od bolnice, osnovne, srednje škole, trgovina a od strogog centra grada udaljena nekoliko minuta laganog pješačenja. Pozicija koja ima obezbjeđenu svu potrebnu infrastrukturu, ulična rasvjeta. Pogodno je poslovne djelatnosti kao i za iznajmljivanje. Urađena termoizolacija, centralno grijanje i pogodna za sve one koji vole da uživaju u vlastitom svom domu. Iskoristite priliku.


Trebate pomoć?

Pošaljite na: