MARKETING AGENT Po dogovoru

Šifra: 10094 I Objavljen: 12.8.2019 13:32 I 18 puta
MARKETING AGENT MARKETING AGENT MARKETING AGENT
Vrsta

Posao

Plaća

Po dogovoru

Obnovljen

Prije 2 tjedna

Lokacija

Njemačka

Broj izvršitelja:
Ostalo
Radno vrijeme:
Par sati tjedno
Vrsta zaposlenja:
Posao na neodređeno

Radite affiliate marketing (partnerski marketing) kao clan velike Ujedinjene zajednice partnera u legalnoj USA kompaniji iz Kalifornije. Vase clanstvo i koristenje clanske usluge ne stvaraju odnos između zaposlenika i poslodavca. 

Možete dobiti tri osnovne vrste naknada u kompaniji:

1. Korist od kompanije možete dobiti ako odlučite da učestvujete u usluzi: Budite placeni za ujedinjenje - Get Paid to Unite. Dobit cete sve pogodnosti pod uvjetima i odredbama koje ce objavljivati kompanija u buducnosti. Iznos potencijalne zarade (zakljucana zarada) rezervisan na vasem racunu iznosi US $ 10,00 po novom clanu kojeg cete imati mogucnost pozvati pomocu vec spremnih alata koje cete dobiti od kompanije tek kada se i sami pridruzite/registrujete kao clan preko ovog oglasa na www.willy-nilly.website. Takodjer kompanija ce da vam plati 5 generacija u dubinu You, (1) your “Direct Referral”, plus “Indirect Referrals” (2) their referral,(3)  their referral’s referral, (4) their referral’s referral’s referral and (5) their referral’s referral’s referral’s referral).

2. Takode cete postici globalne koristi kroz kompanijske globalne inicijative.

3. Biti cete vremenom ponudeni od strane velikih kompanijskih partnera (koji ce ponuditi proizvode i usluge clanovima po sniženim cijenama, kao i posebne usluge). Ove pogodnosti cete ostvariti kada odlucite da ih iskoristite u periodu koji im se nudi.

4. Mozete sami da izracunate kako bi to izgledalo sto planirate zaraditi.

Sve sto trebas je da se pridruzis/registrujes koristeci svoj Email i password, potvrdis registraciju  na mejlu i pocnes da zaradujes. Kompaniju su takodjer osnovali uspjesni ljudi iz oblasti marketing industrije, tek je na svom pocetku i tek ce da dozivi veliki uspon. Treba biti strpljiv dok kompanija napreduje, jer od vas se ne trazi nista da kupujete kod njih, nista ne prodajete i free je za svakoga da se pridruzi. Dakle imate 0 rizika jer je sve legalno. Vodite racuna da imate samo jedan nalog, da se ne koristite spamovanjem, lazima a savjetujem da profesionalno naucite kako da radite partnerski marketing jer time cete povecati svoje sanse i za vece zarade i profesionalniji pristup. Takvu kompaniju gdje se moze nauciti kako se radi danas partnerski marketing u svijetu ali izgradi i vlastiti biznis za buducnost imate naravno vec u drugom oglasu Internet preduzetnik kod mene. 

Pridruzite se kompaniji koja uskoro postaje i najveca zajednica partnera/korisnika na svijetu i odradite sto je potrebno u procesu registracije, citajte sve sta vas zanima te zaradite.

USLOVI SU: 1. punoljetni po zakonima svoje drzave
                        2. internet konekcija, rad na PC, laptopu, tabletu, smatphone
                        3. osnovno znanje engleskog jezika

Trebate pomoć?

Pošaljite na: