Lovačka puška Bakial MC 6-12 2.700 KM

Šifra: 13189 I Objavljen: 20.10.2020 16:26 I 74 puta
Lovačka puška Bakial MC 6-12 Lovačka puška Bakial MC 6-12 Lovačka puška Bakial MC 6-12 Lovačka puška Bakial MC 6-12 Lovačka puška Bakial MC 6-12 Lovačka puška Bakial MC 6-12 Lovačka puška Bakial MC 6-12 Lovačka puška Bakial MC 6-12 Lovačka puška Bakial MC 6-12
Vrsta

Prodaja

Cijena

2.700 KM

Obnovljen

20.10.2020 16:10

Lokacija

Sarajevo-Novi Grad

Stanje artikla

Korišteno

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Osobno

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Ne vraćam novac


MC6 puska ima cevi duzine 75cm cevi su hromirane iznutra doljna cev je sa fiksnim cokom 3/4 a gornja cev je sa fiksnim cokom 1 pun cok. Cevi su razbusivane na 18,5 stotih.
 Cevi su oprenljene izvlakacima a ne Ejektorima.
Puska MC blago receno ima neko modifokovano bravljene B25 ali opet specificno.
Baskula je uracena od neke avo-legure celika(odnosno celik koji se koridsti u avio industriji) tvrdo cvrsto kopaktno a lako.Mehanitam za opaljivanje se nalazi na doljnoj plpci koja se pri skidanju branika okidaca i odvrdanjem dva srafa ispred branika lako iscupa iz segmenta baskule .Na toj ploci se nalaze dve lisnate opruge sa cekicima.
Prihvatanje cevi na baskulu je zasebna prica to je nesto sasvim nepoznato kod drugih proizvodjaca lovackih pusaka glatkih cevi.Baskula za prihvat cevi u prednjem delu ima jedan mobilni most-rapu koja je srafovima i lezajevima pricvrscena za bocne zidove baskule(to ce te kasnije videti na fotografijama).
Kundak kao i podkundaj su uradjeni oid solidnog oraha uz precizno i fino cekiranje. podkundak je sa po tri srafa sa strane fiksiran za cevi i on se ne skida prilikom skidanje cevi sa baskule.
Kundak se takodje na svij nacin pricvrscuje za baskulu uz pomoc dva frafa sa strane i po jedan fraf odozgore i odozdole  odnosno iza kocnice i ispod branika obaraca.
Kad smo vec kod kocnice ona je automacka,svaki cekic se napine ponaosob.
Baskula je predvicena da moze da trpi barutne pritiske i karabinske municije.

Trebate pomoć?

Pošaljite na: