Lijek Za Prostatu Prirodni - Prostate Power 33 KM

Šifra: 11787 I Objavljen: 21.6.2020 10:11 I 125 puta
Lijek Za Prostatu Prirodni - Prostate Power Lijek Za Prostatu Prirodni - Prostate Power Lijek Za Prostatu Prirodni - Prostate Power
Vrsta

Prodaja

Cijena

33 KM

Obnovljen

21.6.2020 10:06

Lokacija

Tuzla

Stanje artikla

Novo

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Vraćam novac


Prestanite brinuti o svojoj prostati uz pomoć ovog prirodnog preparata.

Način upotrebe:

Uzima se 1 čajna plastična kašika 3 x dnevno petnaest do trideset minuta prije jela 10 dana, a poslije tog perioda 1 x dnevno jedna čajna plastična kašika takođe prije jela petnaset do trideset minuta.

Sastav: matična mliječ, polen, med

Preporuka korišćenja:

Dr Gabriels Prostate Power je odličan prirodni preparat za rješavanje svih poznatih tegoba sa prostatom. Dobijte najbolju moguću zaštitu za svoju prostatu.

Ispraznite mokraćni mjehur u potpunosti, imajte jači mlaz pri mokrenju, pojačanu seksualnu želju i sposobnost. Prestanite brinuti o nastajanju raka prostate.

Stop čestom i isprekidanom mokrenju koje Vas stalno tjera u WC. Riješite se stalnih noćnih buđenja i napokon ispraznite svoj mjehur u jednom mlazu.

Da li ste se ikada našli u situaciji da:
• Stojite ispred WC šolje a ništa se ne dešava
• Isprekidano mokrite i da nikako ne uspijevate isprazniti svoj mjehur do kraja
• Imate slab mlaz koji počne pa stane
• Morate ustajati iz kreveta 3 ili više puta po noći

Ako ste se našli u jednoj od ovih situacija…

Muči Vas učestalo (često,bolno) mokrenje, povećana (uvećana,proširena,tvrda) prostata, impotencija? Prepoznajte simptome na vrijeme i spriječite karcinom prostate.

Ovo možete očekivati u roku od 10-14 dana redovne upotrebe:
• Prestanak čestim posjetama WC-u
• Miran san u jednom “komadu”, bez ustajanja radi potrebe mokrenja
• Potpuno pražnjenje mokraćnog mjehura sa jačim mlazom pri svakoj posjeti toaletu
• Dobijanje najbolje zaštite za prostatu za godine koje dolaze
• Povećanje seksualne želje i sposobnosti

U potpunosti razumijemo da ovi “muški problemi” nisu tema za obični razgovor uz šoljicu kafe sa Vašim prijateljima. Ali, to nije razlog da bi bilo ko trebao patiti u tišini. Veliki broj naših klijenata kupuje ovaj proizvod za neku voljenu osobu ili za člana njihove familije, koji je previše stidan da zatraži pomoć.

Tipični problemi uvećane prostate mogu:
• Biti rani znak za nastanak raka
• Dovesti do potpunog zastoja u mokrenju
• Dovesti do neugodnog osjećaja napetosti i bola u donjem dijelu stomaka
• Učiniti Vaš život noćnom morom

Potpuno je razumljivo da je zdravlje prostate briga broj 1 muškarcima iznad 40 godina starosti. Ako su se već javili simptomi uvećane prostate, njihovo zanemarivanje nije opcija, jer to može biti signal vrlo ozbiljnijeg stanja koje predstoji – raka prostate.

Ali – postoje ohrabrujuće vijesti: Otkriće potpuno prirodnih supstanci koje vraćaju zdravlje prostati i koje je potvrdila i službena znanost. Ova alternativa u tretiranju prostate promovira normalnu veličinu prostate, zdravo i olakšano mokrenje, poboljšanje seksualnog života.

Možda će Vam zvučati kao iznenađenje, ali iste supstance koje pčele sakupljaju i prerađuju za svoje umnožavanje – Pčelinji Polen i Matična Mliječ – Vam mogu pomoći da mokrite sa više snage i moći (ovaj polen je prirodno procesiran iz cvijeća i potpuno je drugačiji od stvari koje Vam izazivaju alergiju).

Polen je “sjeme” cvijeća koje mu omogućava da se razmnožava. Ono što možda niste znali je da je krcato vitaminima, mineralima, antioksidantima, nezasićenim masnoćama, enzimima i još mnogo toga. U stvari, polen je kompletnija hrana čak i od mlijeka, jer sadrži i željezo. Polen je “super-hrana” za pčele ali i za Vašu prostatu.

Matična mliječ (Royal Jelly) omogućuje pčelinjoj kraljici, matici, da živi čak 40-50 puta duže nego normalne pčele sa svim seksualnim i reproduktivnim sposobnostima.

Upravo ove dvije super-hranljive supstance, Pčelinji Polen i Matična Mliječ čine glavne sastojke u “Čudu za Prostatu”, Dr Gabriels Prostate Poweru, koji sadrži punih 5 grama Matične Mliječi i 20% Pčelinjeg Polena u ukupnoj masi proizvoda.

Upravo zbog Matične Mliječi i Polena, Prostate Power uspješno vraća zdravlje Vašoj prostati kroz djelovanje na hormon zvani DHT, koji je “glavni krivac” za Vaš problem, jer signalizira prostati da raste. Pored toga, još se nakuplja i u tkivu prostate, te time izaziva probleme koje osjetite.

Snažni antioksidansi i supstance u Dr Gabriels Prostate Poweru usporavaju proizvodnju viška DHT hormona i time reduciraju natečenost prostate, poboljšavaju mlaz mokraće, te dovode do potpunog nestanka neugodnih simptoma, kao što su često mokrenje, nemogućnost potpunog pražnjenja mjehura…. Navedene koristi od polena i matične mliječi su dokazane od strane japanskih istraživača.

KAKO NARUČITI DR GABRIEL'S PROSTATE POWER?

Pošaljite nam Vaše ime i prezime, adresu i kontakt telefon privatnom porukom ili na viber 060-343-8534!

ISPORUKA I PLAĆANJE?

Dobit ćete ovaj proizvod za prostatu u roku 2-3 dana od dana naručivanja. Plaćanje pouzećem!


lijek za prostatu, lijek za prostatu forum, lijek za prostatu prirodni, lijek za prostatu vrbovica, lijek za prostatu caj, lijek za prostatu na recept, lijek za prostatu na bazi meda, lijek za prostatu iz amerike


Trebate pomoć?

Pošaljite na: