FABO MTK mob. drob. sa čekićarom MVSI mob. drob. sa vert. osov. Po dogovoru

Šifra: 29874 I Objavljen: 11.10.2021 10:30 I 22 puta
FABO MTK mob. drob. sa čekićarom  MVSI mob. drob. sa vert. osov. FABO MTK mob. drob. sa čekićarom  MVSI mob. drob. sa vert. osov. FABO MTK mob. drob. sa čekićarom  MVSI mob. drob. sa vert. osov. FABO MTK mob. drob. sa čekićarom  MVSI mob. drob. sa vert. osov. FABO MTK mob. drob. sa čekićarom  MVSI mob. drob. sa vert. osov. FABO MTK mob. drob. sa čekićarom  MVSI mob. drob. sa vert. osov.
Vrsta

Prodaja

Cijena

Po dogovoru

Obnovljen

Prije 10 sat...

Lokacija

Turska

Stanje artikla

Novo

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Vraćam novac

MTK-65 Mobilna tercijarna drobilica
MTK-100 Mobilna tercijarna drobilica
MTK-130 Mobilna tercijarna drobilica

Fabo sistemi MTK serije, sastoje se od bunkera za izlivanje, traka za izlivanje, tercijarne drobilice sa visokom brzinom obrtaja, tercijarne izlazne trake, sita sa visokom udarnom snagom, traka za stok (zalihu). Čitav sistem je sakupljen na jednoj šasiji i pušten u rad sa posebnim razvijenim sistemom automatizacije. U našem sistemu stvorili smo mobilnu tercijarnu drobilicu nove generacije sa visokom zaštitom na radu i sistemom za uklanjanje prašine.

MVSI-700 Mobilna drobilica sa vertikalnom osovinom
MVSI-900 Mobilna drobilica sa vertikalnom osovinom
MVSI-1000 Mobilna drobilica sa vertikalnom osovinom

Fabo sistemi MVSI Serije sastoje se od bunkera, trake, otvorenog ili zatvorenog rotora, trake za izlazak, sita sa visokom udarnom snagom i trake zalihe. Čitav je sistem sakupljen na jednoj šasiji i pušten u rad sa posebnim razvijenim sistemom automatizacije. Stvorili smo mobilnu drobilicu sa vertikalnom osovinom nove generacije, povezanjem ekološkog osetljivog sistema za uklanjanje prašine u našem sistemu.

Trebate pomoć?

Pošaljite na: