Dubinsko pranje automobila Po dogovoru

Šifra: 10199 I Objavljen: 26.8.2019 12:33 I 126 puta
Dubinsko pranje automobila Dubinsko pranje automobila Dubinsko pranje automobila Dubinsko pranje automobila Dubinsko pranje automobila Dubinsko pranje automobila Dubinsko pranje automobila Dubinsko pranje automobila Dubinsko pranje automobila Dubinsko pranje automobila Dubinsko pranje automobila Dubinsko pranje automobila
Vrsta

Usluge

Cijena

Po dogovoru

Obnovljen

10.9.2019 00:09

Lokacija

Sarajevo-Centar

Stanje artikla

Novo

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Ne vraćam novac


Jednako je važno brinuti se o čistoći vašeg automobila kao što brinete o odjeći koju nosite. Bilo da provodite dosta vremena u vozilu, ili ga samo povremeno koristite čistoća njegove unutrašnjosti je jako važna.Mnoga vozila nisu nikada dubinski očišćena iako je čistoća uredno održavana. I pored toga, za preporučiti je da se auto očisti dubinski, makar jednom do dva puta godišnje. Uvijek se dogodi da se prospe neka tekućina i hrana, iako se očisti vidljivi trag duboko u porama sjedišta ostaje barem mali dio toga. Pored toga, auta se koriste i da bi se prevezle razne stvari, od namještaja pa do raznih ljubimaca. Zbog svega ovoga potrebno je, bar jednom do dva puta godišnje, uraditi dubinsko čišćenje unutrašnjosti vozila.

U sami proces čišćenja uključeno je prvenstveno usisavanje automobila dubinsko čišćenje vaših sjedište, tapacira na podu vašeg automobila te čišćenje neba i plastika koji se nalaze u vašem automobilu, za cijeli proces čišćenja koriste se sredstva koja su na bazi prirodnih deterdženata bez hemikalija te zbog toga ne ostavljaju dugoročne neprijatne mirise hemikalija  i uklanjaju sve prljavštine iz vašeg automobila.

Proces traje oko 3-4h. Nakon pranja sjedišta zadržavaju oko 15% vlažnosti. U zavinosti od vremenskih uslova sjedišta i enterijer se suše od 3 do 5 sati. 

Mogućnost dolaska na adresu, te dubinsko čišćenje vašeg automobila na vašoj adresi, za Kanton Sarajevo je besplatan dolazak. Također je moguće dubinsko čišćenje samo sjedišta ili samo određenog dijela automobila.

Cijena se kreće u rasponu od 50-80KM u zavisnosti od vrste automobila, te tako mala auta su 50KM, limuzine i karavani 60KM te terenska vozila i dzipovi 80KM.

Rezervisite svoj termin već danas na broj +38762119911.

Trebate pomoć?

Pošaljite na: