Dr Gabriels - SHAKE AND SLIM 23,50 KM

Šifra: 12847 I Objavljen: 1.10.2020 15:41 I 27 puta
Vrsta

Prodaja

Cijena

23,50 KM

Obnovljen

Prije 4 tjedna

Lokacija

Tuzla

Stanje artikla

Novo

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Vraćam novacSVE NARUDŽBE I INFORMACIJE NA TELEFON: 061 179 864


Dr Gabriel`s - SHAKE AND SLIM

 Smršajte 6-9 kg i izgubite 8 – 10 cm oko stomaka bez izgladnjivanja i bez dijete – Ili Vam vraćamo Vaš novac!

 Shake & Slim će Vas fizički popuniti i zasititi, nahranit će Vas sa svim potrebnim hranjivim sastojcima da se osjećate zadovoljno, ubrzaće sagorijevanje masnih naslaga i dodatno svemu ima predivan okus. Shake & Slim je preuzeo najteži dio posla mršanja na sebe i dizajniran je za normalne ljude kao što ste Vi, da što lakše dođete do svoga cilja.

Da li je Shake & Slim zdrav za konzumiranje?

Apsolutno. Svi sastojci su na biljnoj bazi i 100% su prirodni, i sigurni su čak i ako se uzima i veća doza od propisane. Zapravo, svi sastojci su pažljivo odabrani iz izvora hrane koji se vijekovima sigurno koriste. I nema genetski modificiranih sastojaka niti soje (No GMO). Kao i svi ostali Dr Gabriel`s proizvodi.

Da li mi može ikako naštetiti ili blokirati crijeva?

Ne, to je nemoguće. Indijski trputac se nježno ponaša prema crijevima i očistit će Vaše debelo crijevo od starih naslaga, tako da će mnogo pomoći osobama koji pate od zatvora.

Na kojem principu radi Shake & Slim?

Radi na osnovu trostrukog djelovanja:

a)Fizički popuni stomak sa hranom koja ima nula (0) kalorija, sa rezultatom da se osjećate siti čitavo vrijeme
b)Ubrazava metabolizam da sagorijeva više kalorija, bez gubitka vode iz stanica
c)Nahrani tijelo svim esencijalnim vlaknima, vitaminima, mineralima i proteinima, tako da Vaše tijelo normalno funkcionira, a Vi se osjećate zadovoljno.
U kakvoj formi dolazi Shake & Slim, i kako se koristi:

Shake & Slim dolazi u obliku praha, kojeg pomješate sa mlakim mlijekom i sa time dobijate ukusan shake. Uzima se 3x dnevno: 2 puta se uzima kao zamjena obroka a treći (3.) put se uzma 20 minuta prije obroka kojeg ćete odabarati da jedete normalno. Vi odlučujete koja 2 obroka ćete zamijenuti. Shake & Slim je potpuni obrok koji sadrži sva potrebna vlakna, vitamine, minerale i proteine da se Vi osjećate zadovoljno. Učinit će Vas fizički punim, tako da nikako nećete osjećati glad.

Zašto trebam zamijenuti 2 obroka, zar ne mogu uzeti 2 čaše vode umjesto toga?

Uzimanje vode će Vas učiniti gladnim u ostatku dana i time će Vaša dijeta propasti a da nije ni počela.
Shake & Slim je komplenta zamjena normalnom obroku. Jedinstven je po tome što fizički popuni stomak – za to koristimo Indijski trputac čija vlakna se lagano prošire u stomaku u dodiru sa tekućinom i to će Vam dati osjećaj sitosti od obroka do oborka. Nadalje, ostali sastojci će Vam nahraniti tijelo sa svim potrebnim hranjivim tvarima, tako da Vam tijelo nije pothranjeno niti u jednom trenutku. I dodatno svemu sadrži i sastojke za topljenje masti, koji su poznati i kao sastojci za ubravanje metabolizma.

Da li će mi pomoći da sagore masti sa mog stomaka, bokova i stražnjice?

Ključni sastojci su dodani da ubrzaju metabolizam koje će rezultirati da mast sagori sa predjela stomaka, bokova i stražnjice, kao i masti oko organa. Koliko će rezultati biti očiti, ovisi o tome koliko kilograma imate previše.

Koliko kilograma i koliko centimetara mogu očekivati da ću izgubiti u 30 dana a koliko u 7 dana koliko i traje jedno pakovanje?

U prosjeku, naši korisnici prijavljuju gubitak od 200-300 grama/dnevno, što znači da za 30 dana možete očekivati gubitak mase od 6-9 kilograma. Također, dnevno se gubi oko 0,5cm struka, i gubićete toliko sve dok ne nestane sva mast oko stomaka. Znači realno je očekivati kod normalnih osoba gubitak do 8cm struka u 30 dana, a kod osoba sa većom kilažom do 10 pa i više.


Tj. sa sedmičnim pakovanjem Shake and Slim-a unutar 7 dana gubite do 3kg i do 4cm struka.

Koliko će mi vremena biti potrebno da dođem do željene težine?

Ovo ovisi od toga koliko želite izgubiti, ali normalno je izgubiti od 6-9kg, kako se pokazalo u našim testovima sa dobrovoljcima.


Preporuka: Prije početka uzimanja Shake and Slim-a, ujutro nakon izvršenih prirodnih potreba i prije nego se u popunosti obučete za svakodnevne aktivnosti, izmjerite Vaš struk i Vašu težinu. Ovo ponovite na isti način kada potrošite Vaše pakovanje/a Shake and Slim-a.

Ako ne budem zadovoljna/zadovoljan sa rezultatima, mogu li dobiti svoj novac nazad?

Apsolutno. Shake & Slim, kao i ostali Dr Gabriel`s produkti dolaze sa bezuvjetnom garancijom povrata novca. Svi naši produkti su razvijeni unutar naše kompanije lično od strane Dr Gabriel-a, a sve proizvode bazira na desetljećima dugom iskustvu u polju prirodne hrane i dodataka. Ako ne budete imali koristi od produkta, slobodno se javite za potpuni povrat novca.

Da li trebam kupovati neke dodatne kapsule ili posebne dodatke da smršavim?

Ne. Shake & Slim je potpuni paket, i posebno je razvijen da Vas ne izlaže nikakvim dodatnim troškovima. Dr Gabriel i njegov tim su razvili ovaj produkt da bude pristupačan cijenom osobama koje žele smršaviti. Shake & Slim formula sadrži sve sastojke potrebne za zdravo mršavljenje, koje bi jedino drugačije mogli naći do neke mjere ako kombinirate više konkurentskih produkata zajedno.

Da li smijem jesti međuobroke?

Za realan i najbolji rezultat, smo protiv međuobroka. Velika većina ljudi će uvidjeti da im nisu potrebni, jer će se osjećati siti. Ako ipak osjetite glad, jednostavno uzmite dodatnu čašu Shake & Slim-a.

Da li mogu koristiti vodu umjesto mlijeka?

Da, možete, ali će utjecati na okus proizvoda. Pored toga, mlijeko sadrži proteine i pomaže pri mršanju bolje nego voda.

Da li mogu ostaviti Shake & Slim da se zgusne do kraja i da ga jedem kao puding?

Da, možete ga konzumirati kao puding. Shake and Slim zbog Indijskog trputca se nikada neće pretvoriti u čvrstu masu.

Naručite svoj Shake & Slim i dobijte dodatno još 2 Besplatna Bonusa :

Bonus : Kako da sagorite JOŠ VIŠE masti bez gladovanja.

Ovaj savjetnik sadrži potpune informacije i plan kako da sagorite još više masti bez gladovanja, sa rezultatom da još brže smršavite na željenu težinu.

Bonus: Hrana koju morate izbjegavati i hrana koju trebate jesti ako želite održati svoju idealnu težinu.

Ovo je za one od Vas koji žele naučiti koja hrana Vas deblja a koja Vam može pomoći da smršavite. Uradili smo istraživanje za Vas i izbacili sve gluposti koje se mogu naći i kreirali ovaj dodatni Bonus, koji će Vam sačuvati sate i sate čitanja i istraživanja koje hrane debljaju a koje pomažu proces mršavljenja.

Ovo je što možete očekivati u roku od 30 dana redovne upotrebe:

– 5-9kg gubitka težine u prosjeku (ne vode, nego masti)

– Vaš struk uži do 8cm za prosječnu osobu, a i više od 10 cm za osobe sa prevelikim brojem kilograma

– Vaše pantalone se ponovno lako zakopčavaju

– Svako jutro se ogledate u ogledalu i sve se više sami sebi sviđate

– Radujete se sljedećem vaganju i mjerenju struka

– Radujete se ponovnom oblačenju svojih omiljenih užih odjevnih predmeta

– Dobijate komplimente od svojih prijatelja za svoj novi izgled i pitaju Vas – „kako si to uspjela/uspio u tako malo vremena“

– Niti u jednom trenutku ne osjećate glad ni želju za dodatnom hranom

BEZUSLOVNA GARANCIJA POVRATA NOVCA 100%

Ako niste u potpunosti zadovoljni sa postignutim rezultatima, ako niste imali koristi ili ako Vam je gubljenje vremena, u potpunosti Vam vraćamo novac uz zahvalnost što ste imali povjerenja da prije svega probate naš proizvod, u tom slučaju dužni ste nam vratiti samo praznu ambalažu.

Ovi proizvodi i informacije nemaju karakter, namjeru i ne služe za dijagnosticiranje, tretiranje i liječenje stanja bolesti. Ove informacije nisu zamijena za savjet Vašeg doktora, niti zdravstvenog radnika.

Trebate pomoć?

Pošaljite na: