DJI Spark Fly More Combo sa tri baterije i garancijom 1.150 KM

Šifra: 10403 I Objavljen: 13.9.2019 11:07 I 67 puta
DJI Spark Fly More Combo sa tri baterije i garancijom DJI Spark Fly More Combo sa tri baterije i garancijom DJI Spark Fly More Combo sa tri baterije i garancijom
Vrsta

Prodaja

Cijena

1.150 KM

Obnovljen

13.9.2019 11:09

Lokacija

Sarajevo-Novi Grad

Stanje artikla

Korišteno

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik želi zamjenu za ovaj artikal.

DJI Phantom 4 ili Mavic pro platinum uz moju nadoplatu

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Ne vraćam novac


DJI Spark FMC sa tri baterije i garancijom dron je veoma malo koristen.Dron prodajem zbog toga sto sam na poklon dobio profesionalniji model.Dron na sebi imafabricke naljepnice.Dron,kao i dodatna batrija su pod garancijom.


Uz dron dolazi:
1x dron
1x punjac
1x torba za nosenje drona
1x torba za skladistenje drona
3x rezervna para propelera
4x zastite za propelere
1x USB kabal
1x kontroler
3x baterije
1x punjac za tri baterije istovremeno

DJI Spark – funkcije

Dron može poletjeli s dlana korisnikove ruke te se njegove kretnje mogu kontrolirati putem pokreta ruku bez upotrebe smartphonea.  Tako će nakon polijetanja Spark prijeći u Gesture Mode u kojem mu mahanjem rukom možete reći gdje će se kretati. Kreiranje kvadrata s prstima će dronu dati naredbu da snimi fotografiju, a pokreti rukom iznad korisnikove glave će ga pozvati natrag. Kada želite poslati dron malo dalje od vas, potrebno je samo spojiti dron sa smartphoneom.

Unatoč manjoj veličini, Spark ima funkcije koje su do sada bile dostupne samo na premium DJI modelu, Phantomu 4. Tako je dostupan Active Track, koji spaja autonomno izbjegavanje prepreka i praćenje objekata.

Još jedna napredna funkcija je TapFly, kojom se dronu preko prikazane karte na zaslonu smartphonea može iscrtati ruta letenja, a on će kao i kod Active Tracka, izbjegavati prepreke. Nakon potencijalnog gubitka signala, dron se sam vraća na poziciju s koje je uzletio.

Omogućen je let i snimanje u više modova koji uključuju QuickShot, Dronie, Circle i Helix. QuickShot na primjer može “zaključati” (lockati) subjekt i pratiti ga naokolo oko jedne minute i pretvoriti video u snimk dužine od 10 sekundi koji možete podijeliti na društvenim mrežama.

DJI Spark – specifikacije (baterija, kamera, težina, …)

Bateriju bi mogli opisati kao najslabiju karakteristiku Sparka. U zraku može ostati svega 16 minuta, pa bi se zbog toga potencijalni kupci mogli odlučiti na dodatnu opremu, odnosno rezervnu bateriju. Maksimalna brzina mu je 50 km/h, a domet letenja je do 2 kilometra.

Spark koristi 12 MP kameru s mogućnošću snimanja videa rezolucije 1080p pri 30fps. Također koristi mehaničku stabilizaciju i GPS GLONASS senzor te 3D dubinski sustav snimanja i sustave za vizualno pozicioniranje koji mogu detektirati objekte i okruženja na udaljenosti između 5 i 30 metara.

DJI Spark je kompaktan i težak je svega 300 grama.

Trebate pomoć?

Pošaljite na: