Deep Inhale - Za Zaštitu Pluća Od Infekcija I Toksina 55 KM

Šifra: 14576 I Objavljen: 27.12.2020 14:42 I 96 puta
Deep Inhale - Za Zaštitu Pluća Od Infekcija I Toksina
Vrsta

Prodaja

Cijena

55 KM

Obnovljen

27.12.2020 14:12

Lokacija

Tuzla

Stanje artikla

Novo

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Ne vraćam novac

INFO: VIBER/WHATSAPP 060-343-8534

KLIKNITE OVDJE DA NARUČITE DEEP INHALE

 

Daj plućima drugu šansu. Otkrij Deep Inhale

Prema statistikama iz 2019., bolesti respiratornog sistema čine 30% ukupnog broja patologija, a pojava bronhopulmonalnih i respiratornih infekcija povećana je za 28%.

Respiratorni organi trpe veliku svakodnevnu štetu zbog zagađenosti okoline i štetnog djelovanja fabrika, alergena iz domaćinstva i pušenja. Tijelo ne može biti snažno bez vanjske podrške.

Svojim klijentima preporučujem tretman čajem Deep Inhale. Ovo je najpristupačnija i najsigurnija metoda za uklanjanje toksičnih materija koje se godinama akumuliraju u tijelu. Osim toga, Deep Inhale ojačava zaštitne funkcije ćelija i štiti od stranih mikroorganizama i virusa. Ovo je veoma važno tokom perioda epidemije gripe i SARS-a.

Ovaj proizvod ne sadrži sintetičke sastojke, ne zahtijeva ljekarski recept, pomaže kod uklanjanja neprijatnog kašlja koji vas guši, a također olakšava tok hroničnih bolesti. Antioksidansi, sterini, karotinoidi, glikozidi i saponini su ljekoviti za respiratorni sistem, kao inhalacija i šetnja po svježem šumskom vazduhu. Zato, ako živite daleko od prirode, morate koristiti Deep Inhale.

KAKO NARUČITI DEEP INHALE?

Pošaljite nam Vaše ime i prezime, adresu i kontakt telefon sms porukom ili na viber/whatsapp 060-343-8534 ili privatnom porukom na burza.ba!

ISPORUKA I PLAĆANJE?

Dobit ćete ovaj proizvod za zdravlje disajnih organa u roku od 2-3 dana od dana naručivanja. Plaćanje pouzećem!

DEEP INHALE MOŽETE NARUČITI I KLIKOM NA SLIKU ISPOD, DOVOLJNO JE DA UNESETE VAŠE IME I BROJ TELEFONA, ZATIM ĆE VAS OPERATER POZVATI ZA POTVRDU NARUDŽBE!

https://gyazo.com/ad8c430fad83988a8e9419fc3d653d2e

Trebate pomoć?

Pošaljite na: