ČISTAČ CRIJEVA - Tablete za Čišćenje Creva - Dr Šulc 30 KM

Šifra: 11282 I Objavljen: 23.6.2020 22:00 I 197 puta
ČISTAČ CRIJEVA - Tablete za Čišćenje Creva - Dr Šulc ČISTAČ CRIJEVA - Tablete za Čišćenje Creva - Dr Šulc ČISTAČ CRIJEVA - Tablete za Čišćenje Creva - Dr Šulc ČISTAČ CRIJEVA - Tablete za Čišćenje Creva - Dr Šulc ČISTAČ CRIJEVA - Tablete za Čišćenje Creva - Dr Šulc ČISTAČ CRIJEVA - Tablete za Čišćenje Creva - Dr Šulc ČISTAČ CRIJEVA - Tablete za Čišćenje Creva - Dr Šulc ČISTAČ CRIJEVA - Tablete za Čišćenje Creva - Dr Šulc
Vrsta

Prodaja

Cijena

30 KM

Obnovljen

Prije 2 tjedna

Lokacija

Tuzla

Stanje artikla

Novo

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Ne vraćam novac


ČISTAČ CRIJEVA

Prema originalnom receptu dr Ričarda Šulca

Čistač Crijeva je biljna formula za poboljšanje rada i prirodno pražnjenje crijeva.

Sastav: krušina, sena, nana, morač, bijeli luk, ljuta paprika, đumbir.

Sena - stimuliše pražnjenje debelog crijeva i otklanja zatvor. Sadrži antrahinon koji pokreće mišiće crijeva djelujući na nervne završetke crijeva. Ova biljka je veoma jaka, pa je treba koristiti pažljivo.

Krušina - nešto je blaža od sene, ali također vrlo korisna biljka sa jedinjenjima antrahinona i modena koja stimulišu izbacivanje fekalnih materija iz crijeva.

Morač - smiruje nadražena tkiva i ublažava grčeve i nadimanje. Koristi se kod lošeg varenja, nadimanja i grčeva u stomaku. Kontroliše eventualno jako dejstvo sene i krušine.

Nana - sadrži etarska ulja koja djeluju protivupalno na organizam, kako na koži tako i unutar organizma. Spriječava grčeve, gasove i nadimanje prilikom dejstva antrahinona.

Prvi korak u svakom programu jačanja organizma i njegovog čišćenja jeste pražnjenje debelog crijeva i podsticanje na pravilan rad, što znači na pravovremeno pražnjenje. Redovna stolica je od velike važnosti za zdravlje čovjeka.

Neophodno je redovno izbacivati otpade, štetne materije, nesvarenu hranu i uginula tkiva iz organizma. Ako crijeva ne rade dobro, spomenuti otpad se taloži u njima, odakle ulazi u krvotok, stiže do svih ćelija i organa i tako nastaju zdravstveni problemi. Zato je izuzetno važno očistiti crijeva i djelovati preventivno.

Čistač Crijeva služi kao stimulator mišića debelog crijeva. Sastojci iz ovog proizvoda podstiču redovno pražnjenje crijeva, jačanje mišića debelog crijeva, otklanjajući tako zatvor, gasove i nakupljene otrove. Pored zatvora, ovaj proizvod rješava probleme sa lijenim crijevima (kod onih koji nisu dovoljno aktivni), gasovima, nadutošću, viškom kilograma, stimuliše prirodni rad mišića debelog crijeva i jača te mišiće.

Čistač Crijeva poboljšava varenje, ublažava gasove i neprijatnost od grčeva, zaustavlja truhljenje, uništava crijevne uljeze. Također povećava protok žuči, što zauzvrat čisti žučnu kesu, žučne puteve i jetru i podstiče zdravu crijevnu floru.

Pakovanje: 90 biljnih kapsula (za mjesec dana upotrebe).

Upotreba: Uzimati po 1 kapsulu, 3 puta dnevno, uz svaki obrok, sa čašom vode.

Iskustva: Kupci nam se javljaju sa pozitivnim dojmovima i ponovo naručuju, a također mnogi kupuju i na preporuku, što pokazuje da proizvod daje rezultate.

Narudžba SMS ili Viber porukom. Dostava brzom poštom u roku 24 sata. Poštarina 6 KM. Prije dostave kurir će Vas nazvati na telefon da se dogovorite kada i gdje da preuzmete paket. Diskrecija zagarantovana.


ČISTAČ CRIJEVA

Cijena 30 KM


Pošaljite PORUKU na 062153000
Napišite ime, adresu, broj telefona.

Čistač Crijeva Dr Šulc

Trebate pomoć?

Pošaljite na: