Alp Rose - Krema Za Lice 72 KM

Šifra: 11154 I Objavljen: 17.5.2020 16:09 I 286 puta
Alp Rose - Krema Za Lice
Vrsta

Prodaja

Cijena

72 KM

Obnovljen

17.5.2020 16:05

Lokacija

Živinice

Stanje artikla

Novo

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Ne vraćam novac


INFO: VIBER  060-343-8534O ALP ROSE ANTI AGE KREMI

PhytoCellTec™ Alp Rose je inovativna tehnologija zasnovana na matičnim ćelijama Alpske ruze, te prenošenja njenih karakteristika na matične ćelije kože kako bi se povećao njen odbrambeni mehanizam ka štetnim radikalima, vremenskim uslovima i UV zračenju, te održala vitalnost tih istih ćelija. PhytoCellTec tehnologija je priznata kao veliki napredak tehnološki na području ekologije na konferenciji Ujedinjenih Nacija o održivom razvoju 2012. godine RIO +20

Matične ćelije su nespecijalizovane. One se mogu transformisati u različite tipove ćelija u organizmu.One su izvor svih ćelija tijela, a sposobnost regeneracije čini ih jedinstvenim u medicini. Koža štiti naše tijelo od vanjske sredine. Da bi se ova funkcija obavljala efikasno, neophodna je konstantna obnova epidermalnih matičnih ćelija. Međutim vremenom, koža pogođena stalnim vanjskim promjenama i efektom starenja postaje suha, osjetljivija, nežnija i sve više oseća "teret" godina. Glavna strategija u povećanju otpornosti kože je sačuvati aktivnost matičnih ćelija epidermisa i zaštititi je od vanjskih promjena i uticaja. Matične ćelije lista Alpske ruže uz pomoć PhytoCellTec sačuvane u našoj PURIVERA ANTI AGE kremi omogućavaju da se povrati, odnosno što duže održi funkcionalnost matičnih ćelija epidermisa.

Upotrebom jedinstvene inovativne tehnologije povećavamo vitalnost matičnih ćelija epidermisa omogućavajući im da se održavaju u visoko funkcionalnom stanju i štitimo ove dragocene ćelije od vanjskih uticaja i stresova.Takođe ova tehnologija omogućava regeneraciju matičnih ćelija epidermisa i time povećanje stepena zaštite kože. Klinička ispitivanja Alpske ruže dokazala su sposobnost da se ovom metodom poveća zaštitna uloga kože, kao i da se ublaže znaci starenja uključujući akne, crvenilo i gubitak sjaja.

ZAŠTO ALPSKA RUŽA? | SVOJSTVA | 


(Rhododendron ferrugineum) je zimzeleni žbun sa spektakularnim roze cvijetovima koji raste na nadmorskim visinama od 2000 - 3000 m na Švicarskim Alpima, Pirinijema i Apeninima. Njeni listovi su adaptirani na hladno i suho vreme. Alpska ruža može živjeti više od 100 godina i da se prilagođava raznim, pa i onim najtežim vremenskim uslovima, trpeći velike temperaturne promjene, vlažne i suhe periode, kao i visoka UV zračenja. Visoka koncetracija POLIFENOLNIH JEDINJENJA štiti biljno tkivo od napada radikala i svih promjena. Kao odgovor na hladnoću, dehidrataciju i stres izazvan smrzavanjem, tkivo Alpske Ruze proizvodi zaštitini protein – DEHYDRIN. Dehydrin se ponaša kao tanak sunđer koji zadržava vodu unutar ćelijske membrane omogućavajući na taj način da se ćelija ne osuši i na taj način preživi teške vremenske uslove. Matične ćelije alpske ruže poseduju specifičan epigenetski faktor i metabolite koji omogućavaju da se sačuva funkcija matičnih ćelija kože.

REZULTATI STUDIJE POSLE 16 DANA

Nanošenja Preparata Alpska Ruža Zabeleženo:

Vidljivo Smanjenje Dubine I
Broja Bora Oko Očiju
Vidljivo Poboljšanje
Kvaliteta Kože
Bore Su Manje Vidljive
Ten Je Blistaviji
Smanjene Crvenila / Iritacije
Opšte Poboljšanje
Zaštićenija Koža
Koža Koja Je Manje Sklona Iritacijama
Koža Koja Je Bolje Zaštićena Od Hladnoće

KAKO NARUČITI ALP ROSE?

Pošaljite nam Vaše ime i prezime, adresu i kontakt telefon porukom na olx ili na viber 060-343-8534!

ISPORUKA I PLAĆANJE?

Dobit ćete ovaj proizvod za lice u roku od 2-3 dana od dana naručivanja. Plaćanje pouzećem!

Za više informacija o ovom proizvodu kliknite na sliku ispod!

db18b7590fa7a8bbbca009dceba35c4e.png

Trebate pomoć?

Pošaljite na: