Alp Rose krema Ekstrakt stvoren za ljepotu ženskog lica 72 KM

Šifra: 11800 I Objavljen: 22.6.2020 18:35 I 103 puta
Alp Rose krema  Ekstrakt stvoren za ljepotu ženskog lica Alp Rose krema  Ekstrakt stvoren za ljepotu ženskog lica Alp Rose krema  Ekstrakt stvoren za ljepotu ženskog lica Alp Rose krema  Ekstrakt stvoren za ljepotu ženskog lica
Vrsta

Prodaja

Cijena

72 KM

Obnovljen

22.6.2020 18:06

Lokacija

Sarajevo-Centar

Stanje artikla

Novo

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Ne vraćam novac


Alp Rose krema se sastoji od glicerina, kolagena, hijaluronske kiseline i Q10.

I ne samo to. Koristeći svakodnevno kremu vi svojoj koži obezbjeđujete jačanje struktura kolagena i elastina. Aktivirate metaboličke procese u prazninama donjih slojeva kože te korigujete sitne i duboke bore lica, nabora nastalih prirodnim procesom starenja kože lica. Osiguravate prirodni lifting kože, normalnu ali jaču zategnutost, za razliku od invazivnih i bolnih i ni malo ugodinih botoks injekcija. Ogromno je tržište krema za podmlađivanje kože. Ipak, njihovi rezultati i nisu toliko očaravajući.

Dolaze sporo i ne obnavljaju kožu u potpunosti. Uglavnom djeluju samo na najgornji vidljivi sloj kože. Sastoje se od glicerina, kolagena, hijaluronske kiseline i Q10. Koža upija skoro sve što se na nju nanese i pitanje je da li bilo koji sastojak, koji nije prirodan, može uopšte pogodno djelovati i imati dugoročan efekat na naše zdravlje prvenstveno.

Saznajte više na https://www.maxponuda.com/alp-rose/

Trebate pomoć?

Pošaljite na: