AFRIČKA ŠLJIVA Tablete za Potenciju Erekciju Povećanje Penisa 25 KM

Šifra: 11264 I Objavljen: 25.8.2020 11:04 I 463 puta
AFRIČKA ŠLJIVA Tablete za Potenciju Erekciju Povećanje Penisa AFRIČKA ŠLJIVA Tablete za Potenciju Erekciju Povećanje Penisa AFRIČKA ŠLJIVA Tablete za Potenciju Erekciju Povećanje Penisa AFRIČKA ŠLJIVA Tablete za Potenciju Erekciju Povećanje Penisa AFRIČKA ŠLJIVA Tablete za Potenciju Erekciju Povećanje Penisa AFRIČKA ŠLJIVA Tablete za Potenciju Erekciju Povećanje Penisa AFRIČKA ŠLJIVA Tablete za Potenciju Erekciju Povećanje Penisa AFRIČKA ŠLJIVA Tablete za Potenciju Erekciju Povećanje Penisa AFRIČKA ŠLJIVA Tablete za Potenciju Erekciju Povećanje Penisa
Vrsta

Prodaja

Cijena

25 KM

Obnovljen

25.8.2020 11:08

Lokacija

Tuzla

Stanje artikla

Novo

Zamjena (Zamjena za nešto drugo?)

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Plaćanje

Po dogovoru

Povrat novca (U slučaju žalbe?)

Ne vraćam novac


AFRIČKA ŠLJIVA za Potenciju

Afrička Šljiva su biljne tablete za potenciju koje pomažu da se postigne i održava erekcija, da se pojača želja za seksom i da se otklone smetnje koje izaziva prostata.

Afrička Šljiva je prirodni afrodizijak, dodatak ishrani. Koristi se za povećanje polne moći kod muškaraca, za probleme sa prostatom i otežanim mokrenjem, protiv upala u urinarnom traktu. Nema nikakvih nuspojava.

Aktivni sastojak preparata je beta-sitosterol koji je dobar za potenciju jer izaziva njeno jačanje. Redovnom upotrebom ovog proizvoda, dolazi do povećanja dotoka krvi u erektilno tkivo polnog organa pa se tako i postiže poboljšanje kvaliteta erekcije.

Afrička šljiva pomaže da se smanji i uspori benigna hiperplazija prostate i upala prostate. Na taj način se umanjuju brojne urinarne tegobe koje prate takva stanja. Ovaj preparat značajno smanjuje urološke simptome i jača protok tečnosti. Olakšava proces izbacivanja mokraće, smanjuje učestalost mokrenja, povećava količinu izbačenog urina.

Pošto reguliše funkciju prostate, Afrička Šljiva se preporučuje kod prostatitisa jer ima protivupalno dejstvo na tkivo prostate. Povećava elastičnost mokraćne bešike i smanjuje tegobe i neprijatnosti zbog nepotpunog pražnjenja. Spriječava infekcije u urogenitalnom traktu i jača potenciju kod muškaraca.

Pakovanje: 10 tableta.

Upotreba: Popiti 1 tabletu, sa čašom vode, 30 minuta prije odnosa. NE uzimati više od 1 tabletu dnevno.

Iskustva: Kupci nam se javljaju sa pozitivnim dojmovima i ponovo naručuju, što pokazuje da proizvod daje rezultate.

Narudžba SMS ili VIBER porukom. Dostava brzom poštom. Plaćanje pouzećem. Diskrecija.

Afrička Šljiva

Trebate pomoć?

Pošaljite na: